Doporučujeme:

Moje kamarádka Bohunka tvoří nádherné obrazy pracnou technikou textilní intarzie. Skrývá se za nimi velké množství hodin trpělivé práce. Podívat na její tvorbu se můžete podívat tady obrazy v kostce

Rande s šicím strojem:

přečtěte si tady

 

Občanské sdružení HEDA:

www.hedaos.cz

 


NOVINKY

arr3KurzyDobrý den Hlásím, že látky MAROLI se konečně přestěhovaly do větších prostor (Jihosloslovanská 26)... arr3Pletete? Háčkujete?Pletete? Háčkujete? Máme pro vás novou kategorii, ve které najdete pletací a háčkovací příze. Pro... arr3Najdete nás na FBNajdete nás na FB - Látky Maroli Trutnov. I zde představujeme naše novinky. Můžete zde najít i... arr3Nově v nabídcePro zákaznice, které rády šijí kabelky, peněženky, pouzdra, penály, plenkovníky apod., jsme... arr3Platební terminálOd úterý 25.10. lze v kamenném obchodě platit prostřednictvím platebních karet!... arr3Šicí stroje a overlockyNově jsme pro naše zákazníky připravili šicí stroje a overlocky. Samozřejmostí je předvedení... arr3Nová služba pro naše zákazníky!Poradíme vám on-line. V pravém dolním rohu se vám zobrazuje okénko, kde se můžete zeptat, pokud si... arr3Sleva registrovaným zákazníkůmPokud se zaregistrujete v našem eshopu, dostanete pro váš nákup a pro všechny další nákupy slevu ve... arr3Dárkový poukazNově v nabídce!!!! Dárkový poukaz je řešením dárků pro vaše blízké. Více se dočtete přímo pod volbou... arr3Poštovné ZDARMA při objednávce nad 2000 KčPokud si objednáte zboží nad 2000 Kč, poštovné platíme my!!!... arr3Autorské tiskyPřipravili jsme pro vás novou kategorii látek - originální autorské tisky. Jedná se o sérii látek,...

KONTAKTY

Olga Lešáková - látky MAROLI
prodejna - Jihoslovanská 31, Trutnov
pro korespondenci - Vlčice 80, 542 41 VLČICE
tel: +420 605 545 160
napište nám
olga.lesakova@seznam.cz
otevírací doba: PO - PÁ 9 - 11,30 a 12 - 17

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 70,00 Kč (2,74 EUR)
naše cena 11,90 Kč (0,47 EUR)
naše cena 26,90 Kč (1,05 EUR)

Novinka do knihovničky:


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.